06 April 2011

UNDERWETZ

UnderWetZ katanya ada 2 arti, yang pertama itu jare ne under = dibawah , wetz = uwit <-- puinter nemen kon rek -_____- jadi dibawah uwit #edan . yang kedua jare ne under = dibawah , wet = basah . yang dibawah basah <-- mesum nemen -_______-

dulu UnderWetZ itu judulnya (?) UnderWetZ community <-- lawas nemen . kalo sekarang itu UnderWetZ brotherhood and sisterhood . yang ngusulin itu edwin . tapi edwin katanya cuma usul UnderWetZ brotherhood doang . loh lhaaaaa sister e looo #tunjukdirisendiri . lha wong di UnderWetZ ada anak cewek nya jugaa . muahaha . jadinya sekarang diganti UnderWetZ brotherhood and sisterhood . TAPI #gaksante , cahyo mesti gak terimo kalo aku pasang tweet "good morning "UnderWetZbrotherhoodandsisterhood" . kata e gaboleh pake sisterhood . maaf yaaaaaaa, sing wedok ate ne mbok deleh endi rek -___-

aku suayang yo nuemen nang UnderWetZ . tapi 1 kekurangan e sing nggarai sayang ku berkurang . JAKET E DADINE SUWE !! #PLAK #gaksabar #maaf . terus pisan, anggota ne iku buanyak nuemeeeen . sampek aku banyak gak tau nyaa .

anak UW yang aku tau :

  • eddwon
  • chalif
  • cumi
  • cahyo
  • lumen
  • bahri
  • gusdur
  • rijal
  • aku
  • tacik
  • lala
  • tommy
  • abi
  • indra
  • anak sma 10 mboh sopo -___-
  • anak grafika mboh sopo -___-
yopo yo lek arek UW iku arek arek gendeng didadekno siji . urip mesti gatau damai lek ambek UW soal e mesti heboh nghahahaha . arek e podo heboh kabeeeh, gak onok sing podo, kabeh bedo . tapi garagara perbedaan iku kita bisa dadi siji :* lek wes metu ambek UW iku gak mikir no ndunyo (?) rokok ngebes ae, sisha pisan, ndugem ndek mobil, nggaplek mesti, foto foto mesti, ngombe nilik i :3 .

iki fotone arek UnderWetZ

28 januari 2011  . STMJ SOB
 tulung yo bii pliiis raimu nggatel

 indra nggaplek, rehan pasrah, abi nggatel -,-

edwin gilo, kebelet nyawat klopo ndelok raine colip -,- 

edwin alay guilani sumpah kebelet nguncali magic jar 

di tangan kiri ku ada rokoknya tuh -___-
raimu rek masyaAllah -____- 

 tuhkan ngebes ae :3

 ario ambek edwin -,-

marlboro punya abi, a flava  punya edwin . aku wes tau njajal kabeh :3

raiku, raine abi podo nggaplek e . TOS !!

No comments:

Post a Comment